1 Ekim 2013 Salı

*Allah'la, ölümle, öbür dünya ile çok soru soruyor. En büyük korkusu da cennette o kalabalıkta birbirimizi nasıl bulacağımız. "Ah ah cennete kabul edilelim bulmasak da olur birbirimizi" diye gecse de aklımdan öyle demiyorum tabii.

*Kabede edilen dualar kabul oluyor diyorsun tam tersi dua eden iki kisinin duası nasıl kabul olacak? diye sordu.

*-Cennette ne istesek olacaksa ben yaz mevsimini seviyorum hava sıcak olsun isterim, Zeynep kisi karı seviyor nasıl olacak?
-Allah büyük sana yazı ona kisi yaşatır.
-Ama ben Zeyneple birlikte denize girmek istersem, o benimle kartopu oynamak isterse...

*Çok sulu gözüz maalesef. Kendisi de durumdan pek hoşnut olmasa gerek,  geçenlerde ne kadar engellemeye çalışsa da gözünden yaslar dökülürken, "Of ya, burnumuz alınca çekiyoruz ne guzel geri gidiyor, gözyaşımız da keske cekilebilse":)

*Bu yaz alerji testimizi yaptırdık. Ev tozuna, mantara ve köpeğe alerjisi varmış Elif'in:((
 Ceviz için teste gerek yoktu zaten çok barızdi Ama ne derecede, solunumuyla ilgili mı bilmemiz gerekiyor dedi Dr. 3 tup kan aldilar. Alirlarken tansiyonu dustu kirec gibi oldu, bayginlik gecirdi. Dr.u ve bizi korkuttu:((
Çok yüksek çıktı cevize alerjisi ama çok şükür solunumuyla ilgili bir durum yok. Yani tıkanma, nefes alamama gibi olumcul bir şey soz konusu değil, sadece(!) şişirip kızartip kasindiran cinsten.

*Umut da 9 Ağustos'ta tas düşürdü. Düşerken değil ama oncesinde bayağı bı kıvrandırdi:((

1 yorum:

OZY- dedi ki...

Maaşallah çok zeki bu kız (abisi gibi), Allah bahtını açık etsin.