30 Ekim 2009 Cuma

*Son zamanlarda dilinden düşürmediği şarkı;

minik kedi minik kedi yine gel yine gel
gel minik kedi yine gel
gittim evden süt getirdim
sütünü içince kaçtı gitti

Ama,"gittim evden süt getirdim" kısmını, şarkıyı sürekli benden dinlediği için olsa gerek "gitti evden süüt getirdi anneeem" şeklinde söylüyor:)

*Umut Abiii! ödevini yap", "Saat 10 oldu bak hadi yat artık" Umut'a akşamları rahat vermiyor:)


*Pardon demeyi çok seviyor. Geçen gün ayağıma bastı (muhtemelen kasıtlı:)) Sonrasında da"Anne paaaton yaaa ayağına bastım" diye özür diledi.
Soğol ya da teşekkür ederimi de pek kullanmaz bizim kız. Genelde "merci beaucoup" der:) Abisinden ne duyuyorsa...

*Resim yaparken kalemin ucu bitince "Anne bunun pili bitmiş, yazmıyor" diye yanıma getirdiğinde çok gülmüştüm.

ok rahat herşeyi ifade edebilse de kelimeler hala çok bebeksi çıkıyor. Hiç düzeltmeye çalışmadığımız gibi bazı kelimeleri daha düzgün söylemeye başladığını görünce üzülüyoruz.
Şemsiye ye memişi diyor mesela:)
Komik olduğunun da farkında "Şemsiye desene Elif" dediğimizde "Anne ben memişi diyemiyom, memişi diyom komuk oluyoo" diyor:))

19 Ekim 2009 Pazartesi

Sonunda saçlar kestirildi, tepkiler olumlu:)







Hiç aksatılmadan yapılan gece sporundan bir kare:)



vee artık şu hoplayıp zıplama bitse de yatıp uyusak diye bekleyen babaanne ve dede;)

Bayramdan iki gün önce Malatya'dan kayınvalidemler geldiler. Onlar bizde olunca Gemlik'den Levent Abiler de geldiler bayramda, birkaç gün kaldılar.

Levent Abi'nin minik(!) kızı Zühre Nur

Maşallah Zühre Nur, Elif'den 1 yaş küçük olmasına rağmen boyu neredeyse Elif'inki kadar, kilosuysa epey bi fazlaydı:) Boy pos yerinde olup da hareketler, çıkardığı sesler bebeksi olunca Elif'in kafası karıştı, Zühre Nur'dan çekindiği için hep kucağımda kalmayı tercih etti:)

Operasyon öncesi çektiğim fotoğraflar:)

Sağolsun Ömer, moral destek için o dönemde Umut'un yanındaydı.


Muayenehanenin önünde

Muayenehanede:)


İdolleri Efe Abileriyle..

O gün sadece dayımı ve dayımın oğlu Efe'yi beklerken yengemi, Müge'yi, teyzemi ve Rıza'yı karşımızda görünce hem şaşırdık hem de çok sevindik. Güzel bir sürpriz oldu hepimiz için.
İyi ki gelmişler, Bulent de ben de stres+orucun da etkisiyle sanırım fenalaştık. Umutla değil ama, etrafta bizimle ilgilenecek birilerinin olması iyi oldu:))

Doktorumuz Ufuk Özaydın dı. Dr. iyiydi, Umut da beklediğimizden çok daha soğukkanlıydı. Oldu bitti üzerimizden de büyük bir yük kalktı çok şükür.